Apel Gelar Pasukan Ops Keselamatan Lodaya 2018
Pada: 2018-10-12 11:34:25

Pelaksanaan Apel Gelar Pasukan "Operasi Keselamatan Lodaya 2018" di Lapangan Apel Mapolres Bandung (Kamis, 01 Maret 2018).

"Operasi Keselamatan Lodaya 2018" Selengkapnya

Bewara Malem Taun Baru 2018
Pada: 2018-10-12 11:32:40

Bewara malem taun baru 2018, kanggo sakumna para sepuh, supados teu ngantep murangkalihna nu masih di bawah umur ngiringan pesta ngarayeukeun malem taun baru nu dilakukeun ku cara-cara saperti konvoi pake motor, maen kembang api, petasan, oge ngumpul di tempat hiburan.

Selengkapnya

Bhabinkamtibmas Polsek Cimaung Pantau Pembagian Beras Raskin
Pada: 2018-09-05 11:03:39

Selengkapnya